Trendy Hotels Spanish Trendy Hotels English

Trendy Hotels

Ontdek onze unieke collectie Trendy Hotels


Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoord op veelgestelde vragen (FAQ) over Trendy Hotels:

1. Zijn de prijzen per kamer of per nacht?
2. Wanneer betaal ik mijn verblijf?
3. Betaal ik reserveringskosten?
    Meer veelgestelde vragen

Algemene Voorwaarden Trendy Hotels

Lees deze algemene voorwaarden nauwkeurig voordat u gebruik maakt van deze website. Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. Maak geen gebruik van deze website als u deze voorwaarden niet accepteert. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts bindend indien Trendy Hotels zich daarmee schriftelijk akkoord heeft verklaard.

1. Dienstomschrijving

Trendy Hotels presenteert hotelinformatie aan bezoekers van haar website, zodat bezoekers online een hotel naar keuze kunnen boeken. Alle diensten van Trendy Hotels zijn onderhevig aan deze algemene voorwaarden, tenzij anders vermeld.

2. Privacy

Trendy Hotels werkt met hoge ethische standaarden en respecteert uw privacy. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie over dit onderwerp.

3. Creditcard

Hotels verlangen uw creditcard gegevens ter garantie van een reservering. Uw creditcardinformatie wordt alleen naar onze reserveringspartners en naar het hotel gestuurd waar u hebt geboekt. Trendy Hotels schrijft geen geld van uw creditcard af, u betaalt uw verblijf zelf bij het hotel. Met een boeking via onze site, sluit u een overeenkomst af met het hotel dat u hebt gekozen.

4. Gratis

Het gebruik van onze diensten is kosteloos. Trendy Hotels berekent u geen toeslagen, zoals reserverings- of administratiekosten, op de kamerprijs.

5. Annulering

Als u uw verblijf wilt annuleren, volgt u dan de instructies in de bevestigingsemail. Wanneer u annuleert in overeenstemming met de annuleringsvoorwaarden van het hotel zijn geen kosten aan de annulering verbonden. De annuleringsvoorwaarden van ieder hotel worden op de hotelpagina en in de bevestigingsemail vermeld. De annuleringsvoorwaarden kunnen per kamertype verschillen. Wanneer u later annuleert dan door het hotel vereist, of niet komt opdagen (no show) kan het hotel een bedrag in rekening brengen, meestal gelijk aan één nacht verblijf. In sommige gevallen vraagt Trendy Hotels u direct bij het maken van uw reservering om een aanbetaling van 10% van de reserveringswaarde. De resterende 90% van de reserveringswaarde betaalt u bij aankomst in het hotel. In geval van annulering is deze aanbetaling niet terugvorderbaar.

6. Hyperlinks

Deze website mag hyperlinks bevatten naar websites van externe partijen. Dergelijk hyperlinks zijn alleen als verwijzingen voor u opgenomen. Trendy Hotels kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze externe websites.

7. Wijzigingen van deze voorwaarden

Trendy Hotels behoudt zich het recht voor de voorwaarden waaronder deze website wordt aangeboden te wijzigen.

8. Disclaimer

De website van Trendy Hotels is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Onze diensten zijn gebaseerd op informatie aangeleverd door hotels of door onze reserveringspartners, welke om die reden ook verantwoordelijk zijn voor de correctheid van deze informatie. Hotels kunnen op ieder moment de informatie over hun hotel, zoals prijzen en beschikbaarheid aanpassen. Wij kunnen daarom niet garanderen dat alle informatie accuraat en foutloos is, noch kunnen we verantwoordelijk worden gehouden voor fouten of onvolledigheden in de aangeleverde informatie. Controleert u daarom altijd zorgvuldig de aangeboden informatie, voordat u op basis van de hier verstekte gegevens handelt.

Tenzij anders vermeld, is het copyright van de afbeeldingen, logoĆ­s, teksten en informatie op deze website eigendom van Trendy Hotels. Tenzij anders vermeldt, mag niets van deze website worden gereproduceerd, zonder de schriftelijke toestemming van Trendy Hotels.

Trendy Hotels is een in Nederland geregistreerd bedrijf. Het Nederlands recht is op onze diensten van toepassing.